čtvrtek 4. února 2016

Restaurace U Richarda

Ahoj všichni,

v dnešní článku se podíváme do mého dalšího oblíbeného podniku v Brně a to do restaurace U Richarda. Pokud Vás zajímá můj názor, tak čtěte dál :)





zdroj






Restaurace U Richarda se nachází v Brně na Údolní ulici nedaleko od České. Tento podnik je mimo hlavní ulice, tak je možná trochu obtížnější ho najít, ale rozhodně to stojí za to.

Před návštěvou doporučuji rezervaci stolu. Je totiž velká pravděpodobnost, že si nebude kam sednout. Ale rozhodně rezervace stojí za to.

zdroj


U Richarda nabízejí velké množství piv. Můžete si vybrat z pšeničného, tmavého, řezaného, medového nebo například z višňového. Právě višňové je moje oblíbené. Všechna piva si navíc Richard vaří sám. Mé oblíbené višňové navíc není připravováno jako skoro všude v Brně a to z piva a sirupu. Toto pivo už je přímo jako višňové vařené a také tak teče z pípy. Jako překvapení vás v pulitru čekají kompotované višně. Musím říct, že toto pivo opravdu miluji.


Višňové pivo



Nabídka piv


Co se týče kuchyně, tak zde není také co vytknout. Musím říct, že jejich smažený hermelín s brusinkami je naprosto dokonalý. Hranolky jsou vždy perfektně udělané a tatarce také není co vytknout. Přátelé zde ochutnali jejich Burgery a také říkali, že nejsou vůbec špatné.


Smažený hermelín s hranolkami a tatarkou


Pro mě osobně je tento podnik naprosto ideální k posezení s přáteli. Dobře se tu najíte i napijete. Navíc od února je celá restaurace nekuřácká. Nemusíte tedy mít obavy, že vám bude pod nos kouřit někdo od vedlejšího stolu.



Jako jediné malinké mínus se dá považovat, že zavírají v celku brzo a to kolem 23:00.



Já tuto restauraci rozhodně doporučuji!!


Hodnocení: 4,5/5

1 komentář :

Okomentovat